plus size biela kosela pre zeny

5 inšpirácií, ako kombinovať dámsku bielu košeľu na mieru od HerSize

Anna Horňáková

Dámska biela košeľa či blúzka má nezameniteľný šarm a eleganciu. Je to univerzálny kúsok, ktorý sa hodí na veľa príležitostí a môže byť základom mnohých štýlových outfitov. Ak vám chýba inšpirácia, ako nosiť túto ikonickú súčasť šatníka, máme pre vás niekoľko nápadov:

1. Kancelársky chic

Pre elegantný a profesionálny vzhľad sa biela košeľa dokonale hodí do pracovného prostredia. Skombinujte ju so štýlovými 3/4 nohavicami, napríklad tzv. kulotkami a topánkami na opätku pre sofistikovaný look. 

Biela košeľa pre ženy a trojštvrťové nohavice.

2. Košeľa s džínsami

Pre pohodlný a neformálny vzhľad môžete bielu košeľu nosiť s džínsami. Tento klasický kontrast medzi elegantnou košeľou a voľnými riflami vytvára zaujímavý a štýlový outfit. Pridajte k tomu vestu, tenisky, mokasíny alebo baleríny a máte dokonalý outfit na denné nosenie.

Košeľa pre ženy v bielej farbe.

3. So sukňou na večerné rande či koncert

Skúste bielu košeľu skombinovať s mini sukňou, čiernymi pančuškami a čižmami pre ležérny look. Tento outfit je ideálny na večerné vychádzky, rande alebo špeciálne príležitosti. V chladných večeroch môžete pridať aj koženú bundičku.

4. Mestský štýl s nohavicami

Pre moderný mestský look skombinujte bielu košeľu s bavlnenými alebo ľanovými nohavicami zemitých farieb. Tento kontrast medzi formálnym a neformálnym vytvára štýlový a inšpiratívny outfit, ktorý je ideálny pre každodenné nosenie do práce, na kávu s priateľmi alebo prechádzky mestom.

Biela košeľa na mieru pre ženy.

5. Elegantný štýl s puzdrovou sukňou

Pre elegantný a ženský vzhľad vyskúšajte bielu košeľu skombinovať s puzdrovou sukňou. Tento klasický a štýlový outfit je ideálny na pracovné stretnutia, večerné udalosti alebo formálne príležitosti. Doprajte si topánky na opätku alebo čižmičky pre dokonalý elegantný look.

Späť na blog