Zvyšok leta s HerSize

Zvyšok leta s HerSize

Anna Horňáková

Čas plynie neuveriteľne rýchlo a my sa ani nenazdáme a leto odíde. Mysli pozitívne a zostávajúce letné obdobie si naplno uži. Tráviť čas s rodinou, priateľmi, dopriať si relax, prechádzku po meste či drink na terase. 

Cíť sa skvelo a pohodlne s našimi kúskami. Nepremeškaj zľavu na nákup a vyraz do ulíc v krásnych šatách na ramienka či šatách, ktoré sa ti dokonale prispôsobia. Vyber si látku, ktorá tvojmu oku čo najviac ulahodila, zmeraj svoje krivky a ohúr svoje okolie. 

Top bez rukávov zo 100% bavlnenej látky je ideálnou voľbou horúcich dní. Či už sa chystáš do kancelárie, na business stretnutie či dokonca plánuješ začať jeseň novou prácou a čaká ťa pohovor, top na mieru krásne ukáže nielen tvoju postavu, ale aj osobnosť. :)

 

Ak obľubuješ večerné prechádzky či posedenie na terase v sukni, ale vždy si rozmyslíš či si tú sukňu oblečieš kvôli treniu stehien či prípadnej nepríjemnosti pri zafúkaní vetra, vyber si sukňokraťasy. Neuveríš, kým neskúsiš, ale ide to aj bez nepríjemností. Navonok sukňa, a podšité kraťasky tvoj outfit dokonale vyzdvihnú. K tomu jednoduché tielko, tenisky a hurá na drink. 

Doplň svoj šatník nadčasovými kúskami, ktoré skutočne využiješ či už zostávajúci letný čas, ale aj na jeseň. Obleč si pančušky, čierny rolák, baretku, čižmičky a naše zavinovacie šaty a look a la france okúzli nejedného okoloidúceho. :)

 

 

Zľava 25% trvá do 5. septembra a čaká práve na teba! Tak ty ju nenechaj čakať a navštív náš e-shop, prípadne nás kontaktuj správou a radi ti poradíme. 

Samozrejme sa zľava týka aj ostatných produktov, preto ak chceš jeseň odštartovať s perfektnou košeľou či košeľovými šatami na mieru či jedinečnou upcyklovanou bundou, ktorú nik iný mať nebude a zažiariť v práci, klikaj a objednávaj. 

Tak si poď s nami užiť letné dni! :)

 

 

 

Autorka: Veronika Vonyiková

Späť na blog